ОСТАНИ КОД КУЋЕ, РАЗЛОГА ЈЕ МНОГО

Татјана Михајловић
30.03.2020

У вријеме када је све стало, а интернет простор добио неслућену популарност, велики је изазов писати о туризму. 

Настава у школама иде "онлајн", до доктора долазимо углавном путем телефона, а у куповину идемо с маском на лицу.

Слободно вријеме које нам је на располагању углавном  проведемо на интернету. Пажњу нам заокупе друштвене мреже, неко се бави страним језиком, а неко посјећује свјетске музеје. 

У свом том богатству виртуелног свијета, одлучих се у гугл претраживач укуцати линк https://www.termelaktasi.com/

Знате шта ме дочекало на поменутом сајту? Обавјештење за посјетиоце да обустављају пословање због превенције и спречавања ширења вируса корона. И наравно, уз све то жеља за добро здравље. 

Та ситна слова, која круже овим лијепим сајтом, подсјетила су ме колико смо немоћни и ситни у односу на природу, али исто тако колико моћни можемо бити у односу на саме себе, на своје ближње, на све оно што нас окружује.

Како?

Тако што ћемо кад све ово прође, умјесто у неки скупи велнес хиљаде километара далеко, отићи у овај наш, који је, гле чуда и чаробан, и модеран, и занимљивији од било којег другог јер је наш.

  

 

Тако што ћемо умјесто у неким скупим термама, за које нам треба пасош, провести дан на унутрашњем базену хотела Сан. Јесте ли знали да је термоминерална вода Терме Лакташи позната  по својим љековитим својствима и позитивним ефектима на људско здравље још од античких времена. Материјални докази упућују да је љековита вода кориштена још у римска времена. Термоминерална вода Терме Лакташи користи се за лијечење болести локомоторног система, кардиоваскуларних болести, болести очију, нервних поремећаја, за третман геријатријских болести, као и за рекреацију и туристичке сврхе.