XI SALON STRIPA LAKTAŠI, 2018


12.04.2018.

 

U periodu od 13. do 14. aprila 2018. godine, u Galeriji JU "Centar za kulturu i obrazovanje" Laktaši, održaće se "XI Salon stripa, Laktaši 2018."

s v e č a n o  o t v a r a nj e    Galerija, petak, 13. april 2018. god. u 20 časova

Učesnici XI Salona stripa Laktaši su: Marko Stojanović, Jovan Ukropina, Nenad Cvitičanin, Dejan Sedlan, Midhat Kapetenović, Vladimir Aleksić, Borislav Maljenović, Milan Drča, Haris Varajić i Igor Marković.

Tradicionalno, na programu će se naći strip radionice koje će ove i godine voditi cijenjeni strip autori iz regiona. Povodom toga, pozivamo sve zainteresovane da, bez obzira na uzrast, uzmu učešće na radionicama koje će se održati u petak i subotu od 12:00 – 20:00.

 Učesnici i posjetioci će takođe imati priliku da uživaju i u berzi stripa uz gostovanje izdavačkih kuća "Deveta Dimenzija" iz Banjaluke i "Sistem komiks" iz Beograda, predstavljanju novih strip izdanja kao i druženju. Na štandovima pomenutih izdavača će se takođe moći naći izdanja skoro svih izdavačkih kuća iz regiona poput "Fibre", "Darkvuda", "Dibidusa", "Besne kobile", "Čarobne knjige" i drugih. I ove godine će na Salonu biti organizovana izložba maketarskih radova maketarskog kluba „Kastel" Banja Luka.

 

 

Copyright © 2017 PUBLIC INSTITUTION TOURIST OFFICE BOARD LAKTASI
Powered by : BitLab