Ne propustite još jedan interesantan vikend u Laktašima


11.07.2018.

Predstojećeg vikenda, tačnije već od danas 11. jula, u Laktašima će se održati nekoliko interesantnih događaja u okviru manifestacije „Laktaško ljeto 2018“.

Srijeda 11. jul, na centralnom trgu u Laktašima sa početkom u 18:00 časova, održaće se interesantna sportska manifestacija „Promocija džudoa i vještine samoodbrane“.

Veče laktaškog folklora je još jedna tradicionalna manifestacija, koja će se ove godine održati na centralnom laktaškom trgu. Manifestacija će se održati u petak 13. jula sa početkom u 20:00 časova,  prije početka zvaničnog programa planiran je defile učesnika kroz centar grada. Pored domaćina, KUD-a Slavko Mandić iz Laktaša, laktaškoj publici će se predstaviti i gostujuća kulturno umjetnička društva.

U organizaciji BK Laktaši, u nedelju 15. jula održaće se peti po redu MTB maraton „Discover Laktaši 2018“, manifestacija koja ima za cilj promociju brdskog biciklizma, kao i aktivan boravak u prirodi. Start maratona je na  platou kod arheološkog lokaliteta „Rimske terme“ u 09:30 časova.

Copyright © 2017 TOURISTISCHE ORGANISATION DER GEMEINDE LAKTASI
Powered by : BitLab