Ranč Ć kod Dade

Ranč Ć kod Dade

U laktaškom selu Ćetojevići, udaljenom desetak kilometara od Laktaša u pravcu Slatine, nalazi se prvo turističko seosko domaćinstvo u opštini Laktaši, „Ranč Ć kod Dade“.

Ovo domaćinstvo nalazi se u prelijepom prirodnom ambijentu, okruženo šumom idealnom za šetnju,rekreaciju, branje jestivih gljiva i slične aktivnosti u prirodi, a neposredno pored ranča protiče rijekaVukešnica u koju se ulijevaju mnogobrojni izvori pitke vode. 

Pored rijeke se nalazi i ribnjak sa nekoliko vrsta ribe koju je moguće loviti i pripremati svježu pred gostima. Na samoj obali rijeke postavljen je kotao za rakiju, što je atrakcija za goste koji imaju mogućnost da prisustvuju i učestvuju u pečenju i degustaciji rakije. Između ostalog, u ljetnim mjesecima gostima je na raspolaganju i bazen na otvorenom, tereni za basket, stoni tenis i mali fudbal, kao i različiti sadržaji za djecu, kućica na drvetu, ljuljaška, klackalice i pješčanik.

Idealno je za izlete, proslave rođendana, krštenja, godišnjice i slična dešavanja, sa kapacitetom150 mjesta u ladarama zatvorenog tipa. Posjetioci imaju mogućnost i prenoćišta u luksuzno opremljenoj vikend kući,smještajnog kapaciteta do šest osoba.

„Ranč Ć“ je pravo mjesto za sve one kojima je potreban kratak predah od stresa i užurbanog načina života

Kontakt telefoni:
00387 51 589 090
Mob: 066/996-552 (Dragana)
066/399-777 (Dado)
http://www.rancc.net
Ranč Ć
Ranč Ć
Ranč Ć
Ranč Ć
Ranč Ć
Ranč Ć
Ranč Ć
Ranč Ć
Ranč Ć
Ranč Ć
Ranč Ć
Ranč Ć
Ranč Ć